Aitana dedica un dels seus gols a Geyse
Aitana dedica un dels seus gols a Geyse
supercopa

La dedicatòria amb missatge d'Aitana Bonmatí a la seva "supersòcia" Geyse Ferreira

La societat entre la garrafenca, autora dels dos gols, i la brasilera ha funcionat divinament i ha estat clau per reeditar la Supercopa

Redacció Esport3Actualitzat

El nom de la final de la Supercopa ha estat el d'Aitana Bonmatí, autora dels dos gols que han tombat una competitiva Reial Societat. Però el bon matí d'Aitana ha comptat amb una sòcia excepcional, Geyse Ferreira, assistent en les dues dianes seguint un mateix guió. Tant al minut 13 com al 47, la brasilera s'ha inventat un regat tant bonic com efectiu a una de les defenses "txurri-urdin", en el primer un barret delicat i en el segon un túnel descarat, i passada precisa a la garrafenca.

En un dels gols, Aitana ha assenyalat Geyse per agrair-li la jugada, una dedicatòria especial per a una jugadora que travessa un moment complicat des de la seva alineació indeguda a la Copa del Rei. Precisament aquest dilluns es coneixerà la decisió de Competició, que podria decretar l'eliminació de les blaugranes.

L'ambició de la MVP de la final

A banda del seu encert de cara a porteria, Aitana ha tornat a excel·lir movent l'equip des de la sala de màquines del mig del camp. En el paper d'assistent, al minut 62 ha fabricat un gol preciós que Oshoala no ha pogut materialitzar. Aquest diumenge el destí li tenia reservat el paper de golejadora.

No ha sorprès a ningú que Aitana fos escollida MVP de la final. La de Sant Pere de Ribes ha demostrat la seva ambició en una entrevista a TV3 a peu de camp:

"El lideratge que tinc al camp el porto a dins des de fa molt temps. Tinc caràcter i soc ambiciosa. Cada any vaig creixent, també com a persona, no em conformo mai. Tinc 25 anys."

Mira els dos gols d'Aitana contra la Reial Societat 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut