Griezmann, l'únic davanter disponible per jugar contra el Betis (Reuters)
Barça

La davantera del Barça, en quadre per rebre el Betis

Sense Luis Suárez ni Dembélé i amb el dubte de Leo Messi, Griezmann és l'únic davanter que té Valverde per rebre el Betis

Laura BruguésActualitzat

Amb Luis Suárez i Dembélé lesionats i amb la incògnita de l'estat físic de Leo Messi, Griezmann és ara mateix l'únic davanter que Valverde té disponible.

A San Mamés, Rafinha va actuar bona part del partit d'extrem i també ho va fer el jove del filial Carles Pérez. Solucions d'emergència, quan el maldecap inicial havia de ser com encaixar Messi, Suárez, Dembélé i Griezmann.

Messi ja ha superat la lesió al soli i a finals de setmana hauria de rebre l'alta, però l'argentí segueix entrenant-se en solitari per agafar ritme i forma. Fins al partit que disputaran els blaugranes davant el Betis aquest diumenge, l'equip farà tres entrenaments més.

 

 

Luis Suárez segueix a la infermeria per la lesió al soli que es va fer a San Mamés. L'uruguaià es perdrà el partit contra el Betis i el següent, al camp de l'Osasuna, però se l'espera per després de la primera aturada per seleccions. El davanter podria reaparèixer a la quarta jornada de Lliga, el 14 de setembre en el Barça-València.

L'últim a sumar-se a la llista de lesionats ha estat Dembélé. Dilluns, després de l'entrenament, el club va comunicar que tenia un trencament fibril·lar al bíceps femoral, arran de les molèsties amb què va acabar a San Mamés. La tornada es preveu per a la primera setmana d'octubre.

 

 

Amb aquest panorama, si Valverde aposta pel 4-3-3, Rafinha té tots els números per acompanyar Griezmann i Messi contra el Betis. El brasiler ha passat de transferible a peça d'emergència per al trident, i va ser el millor a San Mamés. Si no juga Rafinha, el tècnic del Barça haurà de canviar de sistema.

En previsió de futur, aquest dimecres s'ha entrenat la perla del juvenil A, l'extrem Ansu Fati, en una sessió en què ha tornat al grup Semedo, que aquest dimarts va fer treball específic.

ARXIVAT A:
GriezmannLuis SuárezDembéléMessiValverde
Anar al contingut