Barça

La data de les eleccions al Barça, pendent de la pandèmia

Carles Tusquets avança que la intenció és convocar-les el més aviat possible, però atenent a l'estat de la pandèmia

Xavi LemusActualitzat

Aquest matí ha pres possessió la comissió que ha de gestionar el club de forma provisional i ha de marcar el camí cap a les eleccions del FC Barcelona. I el seu president, Carles Tusquets, ha estat molt clar respecte a les condicions que marcaran la data definitiva.

"Ho farem, com diuen els anglesos, 'as soon as possible'. I diem possible perquè el que no farem és acceptar pressions per fer-ho en un moment inadequat. Ho farem quan les condicions siguin adequades perquè hi hagi la màxima representació. Volem que la propera junta directiva tingui el màxim suport possible, i això passa per la màxima participació, que és el que intentarem impulsar."

Al costat de Carles Tusquets hi havia el síndic del soci, Joan Manuel Trayter, que ha demanat un homenatge en forma de minut de silenci per la mort de més de 800 socis durant aquesta pandèmia. A més, ha reclamat tranquil·litat per deixar treballar la comissió gestora.

"Malgrat trobar-nos en una situació difícil, el club funciona i continuarà funcionant de manera correcta durant els mesos que hi hagi la comissió gestora."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut