Atletisme

L'Ajuntament de Barcelona confirma que es farà la Cursa de la Mercè

Inicialment prevista per al 20 de setembre, serà el banc de proves per a un nou model d'esdeveniments esportius a la ciutat de Barcelona

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

"Podrem fer la Cursa de la Mercè fins i tot amb més corredors que fins ara". Així de contundent s'ha mostrat David Escudé, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, sobre la cursa popular prevista per al 20 de setembre.

Escudé ha volgut deixar clar, però, que "treballem amb fins a quatre escenaris possibles", sense especificar-los, "i que per descomptat seguirem sempre totes les indicacions i protocols de les autoritats sanitàries. Estem treballant en un nou model propi d'esdeveniments esportius als carrers de Barcelona i el tret de sortida serà la Cursa de la Mercè".  

 

Una Marató de Barcelona diferent

Pel que fa a la Marató de Barcelona, prevista per al 25 d'octubre, el regidor d'Esports considera que té unes especificitats ben diferents a la Cursa de la Mercè, com ara el nombre de participants, els avituallaments, la distància a recórrer –42 km i 195 metres, mentre que la Mercè són 10 km-- "Tot plegat farà que possiblement tinguem una marató més casolana. L'última paraula la tindran, però, evidentment, les autoritats sanitàries". Escudé s'ha mostrat optimista i està convençut que la marató barcelonina serà "meravellosa".

 

El regidor d'Esports ha detallat també quina previsió d'obertura d'equipaments esportius de Barcelona té l'Ajuntament de la ciutat i en quines condicions, en les diferents fases de la desescalada de la crisi sanitària de la Covid-19.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut