Futbol internacional

La curiosa resposta de Klopp a un nen seguidor del United que li demanava que fes perdre el Liverpool

Actualitzat
Jürgen Klopp ha respost una carta que li va escriure un nen que li demanava que fes que el Liverpool comencés a perdre

Es diu Daragh Curley, té 10 anys i és un incondicional del Manchester United. Cansat de veure el Liverpool guanyant tots els partits de la Premier League, va decidir escriure una carta a l'entrenador dels "reds", el carismàtic Jürgen Klopp, en què li demanava si podia començar a perdre partits.

"El Liverpool està guanyant massa partits. Si en guanyeu nou més, llavors tindreu el rècord en el futbol anglès i, com que soc un fan del United, ho trobo molt trist. El pròxim partit que jugui el Liverpool, sisplau, fes que el perdi. Només hauries de deixar que l'altre equip marqui. Espero que t'hagi convençut que no guanyeu la Lliga o qualsevol altre partit mai més."

 

El que no es podia esperar és rebre una resposta del mateix Jürgen Klopp, que, una vegada més, ha demostrat que, més enllà de ser un bon entrenador, està fet d'una fusta especial.

"Desafortunadament, en aquesta ocasió, no et puc garantir la teva petició. De la mateixa manera que tu vols que el Liverpool perdi, la meva feina és fer tot el possible per ajudar el Liverpool a guanyar, perquè hi ha milions de persones a tot el món que així ho volen i no els vull fallar.

Per sort teva, en el passat hem perdut partits i en perdrem en el futur, perquè això és futbol. El problema és que quan tens deu anys penses que les coses sempre seran com són ara, però, si una cosa et puc dir, amb cinquanta-dos anys, és que, definitivament, no és així. El Manchester United és molt afortunat de tenir seguidors com tu."