La curiosa petició de Dani Martín a Joan Laporta (EFE)
Barça

La curiosa petició de Dani Martín a Joan Laporta

El cantant, matalasser confés, va demanar al president blaugrana que, si no s'emportaven la Lliga ells, se l'endugués l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Està sent un estiu molt intens a les oficines del FC Barcelona i, per ser eficient i estar fresc per poder concretar totes les operacions amb l'objectiu de tancar la plantilla al més aviat possible, també cal evadir-se.

Joan Laporta i tot l'equip directiu blaugrana van assistir aquest dimarts al Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, per presenciar en directe el concert de Dani Martín. Però el que no s'esperaven és que el cantant els interpel·lés en plena actuació:

"L'únic que demano aquest any és que, si no guanyeu la Lliga vosaltres, la guanyem nosaltres. Visca el Barça i Força Atleti."

 

 

El president blaugrana va rebre la petició de Dani Martín, matalasser confés, amb un somriure i el públic va començar a corejar els seus noms.

Amb el futur de Braithwaite, Umtiti, Nico, Memphis i Frenkie de Jong en l'aire i sense que encara s'hagi concretat l'arribada de Marcos Alonso i qui sap si algun reforç més, la directiva del Barça encara un final de mercat molt intens.

Anar al contingut