Hoquei patins

La Copa del Rei i de la Reina queden ajornades

L'organització espera poder-les disputar al maig o al juny. Hi ha 7 equips catalans implicats en la competició masculina i 6 en la femenina

Actualitzat
La Copa del Rei i de la Reina d'hoquei sobre patins, que s'havien de disputar la setmana que ve a la Corunya, ha estat ajornada com a conseqüència de les mesures adoptades per combatre la propagació del coronavirus Covid-19. Fonts pròximes a l'organització han confirmat que els dos tornejos, que s'havien de jugar del 19 al 22 de març es disputaran, en principi, al maig o juny.

Hi havia la possibilitat que la Copa es disputés a porta tancada com a mesura de contenció de l'coronavirus, però aquesta opció ha estat descartada i la competició es disputarà més endavant, ja amb públic.

A La Corunya es donaran cita el Barça, el Liceo de La Corunya, Igualada Rigat, Noia Freixenet, Reus Deportiu Miró, Garatge Plana Girona CH, Recam Làser Caldes i CP Calafell Tot l'Any en categoria masculina i CP Manlleu, Generalitat HC Palau Plegamans, Cerdanyola CH, Telecable Gijón, CP Voltregà Stern-Motor, CHP Bigues i Riells, CH Vila-Sana i CP Alcorcón en categoria femenina.
Anar al contingut