Els blaugranes ja han guanyat 25 Copes del Rei (@FCBhoquei)
Hoquei patins

El Barça sotmet el Liceo en la final de Copa (2-4)

Al descans, els blaugranes ja dominaven per 0 a 2

El Barça afegeix la Copa número 25 a les seves vitrines. Domini clar davant del Liceo de La Corunya, que sempre ha tingut el marcador en contra i que ha acabat perdent per 2 a 4.

• El Barça s'avança molt aviat. En el minut 3, una passada d'Alabart l'ha rematat de primeres Joao Rodrigues per fer el 0 a 1.
  • Un penal desaprofitat. En el minut 7, el Liceo ha disposat d'un llançament de pena màxima. Ha xutat Carballeira, però Sergi Fernández, molt atent, ha desviat el perill.
  • 0-2 blaugrana. Sergi Panadero, a la mitja volta i per un forat pràcticament impossible, ha marcat el segon pel Barça, al minut 11.
  • Ocasions clares abans del descans. Àlex Rodríguez i Ciocale han posat a prova Sergi Fernández, mentre que Joao Rodrigues i Pau Bargalló s'han acostat amb perill a Martí Serra.
  • 0-3 en la segona part. Pau Bargalló, el màxim golejador de la Lliga, ha aconseguit el tercer per al Barça superant Martí Serra per baix, al minut 6. La bola ha entrat plorant.
  • Desena falta del Liceo. El Barça ha tingut l'oportunitat de fer el quart, però Joao Rodrigues no ha pogut sorprendre Martí Serra, que ha desviat la bola.
  • 0-4 del Barça. Joao Rodrigues ha aixecat i picat una bola fantàstica davant la qual el porter del Liceo no ha pogut fer res.
  • El primer del Liceo. En el minut 17, els gallecs s'han estrenat amb un gol de Sergi Llorca en pròpia porteria. L'1-4 se li ha adjudicat a Àlex Rodríguez.
  • El segon per als gallecs. Àlex Rodríguez ha fet pujar el 2 a 4 de falta directa, en el minut 21. La falta s'ha hagut de repetir perquè Sergi Fernández s'havia avançat abans de temps.
  • Pau Bargalló falla. El golejador blaugrana no ha pogut convertir en gol un llançament de falta directa, al minut 22, i tampoc Alabart ha transformat una altra falta a pocs segons del final.