Els jugadors del Navalcarnero celebren la victòria. (Foto: EFE)
Futbol

El Navalcarnero sorprèn i fa fora l'Eibar de la Copa

Aquesta ronda és la primera en què entraran els quatre equips de la Supercopa: Reial Madrid, FC Barcelona, ​​Athletic Club i Reial Societat. Ja han caigut vuit "primeres": Eibar, Alabès, Cadis i Elx s'han unit a Getafe, Celta, Atlètic de Madrid i Osca

Redacció Esport3Actualitzat

En marxa els setzens de final de la Copa del Rei:

 

L'Espanyol cau eliminat als setzens de final de la Copa del Rei per l'Osasuna

Els blanc-i-blaus no poden amb l'Osasuna a l'RCDE Stadium i queden fora als setzens de final (0-2)

El Granada es classifica per als vuitens de la Copa després d'eliminar el Màlaga (1-2)

El Màlaga no s'ha rendit en cap moment, però el Granada ha estat superior tot el partit. Els granadins passen a la següent ronda de la Copa del Rei.

 

El Navalcarnero sorprèn i fa fora l'Eibar de la Copa (3-1)

L'equip de Segona B s'ha ficat a vuitens de final i s'ha convertit en una de les revelacions de la Copa del Rei. Un gol de Jaimez i dos de Juan Esnáider han obrat la remuntada del matagegants.

 

El Betis es desfà còmodament de l'Sporting de Gijón (0-2)

Els andalusos compleixen i ja són a vuitens de la Copa. Els gols de Canales, de penal, i de Rodri donen la victòria al Betis.

 

El València passa a vuitens amb una victòria a domicili (0-2)

Els valencians s'han imposat 0-2 al camp de l'Alcorcón. Han marcat Koindredi en el minut 12 i Vallejo, en el 76.

 

El Vila-real elimina el Tenerife (0-1)

L'equip ha tingut prou amb un gol de Fer in extremis, al minut 90, per aconseguir la classificació per a vuitens.

 

Partits disputats dissabte 16 de gener

El Girona elimina el Cadis (2-0)

Dos gols de Valery a la segona part permeten al Girona eliminar el Cadis, de Primera, i classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei.

L'Almeria ridiculitza l'Alabès d'Abelardo amb una "maneta" (5-0)

L'Almeria, de Segona Divisió, ha golejat 5-0 tot un primera com l'Alabès, i ha amargat el debut d'Abelardo a la banqueta. L'Alabès no ha pogut contenir l'equip de José Gomes, molt superior en aquesta eliminatòria de setzens de final de la Copa de Rei.

 

El Reial Valladolid elimina el Peny Esportiva Santa Eulària a la pròrroga (1-4)

El Reial Valladolid s'ha classificat aquest dissabte per als vuitens de final de la Copa de Rei després de derrotar 1-4 la Penya Esportiva en un partit resolt a la pròrroga després de l'1-1 amb què s'ha arribat als noranta minuts. El Valladolid ha hagut de remuntar un gol dels eivissencs i esforçar-se al màxim per tirar endavant l'eliminatòria davant un rival que ha acabat amb deu jugadors i ha exigit a fons en els 120 minuts disputats.

 

El Fuenlabrada-Llevant es decideix als penals (1-1)

Ha calgut arribar als penals per donar pas al Llevant als vuitens de final de la Copa del Rei. Al temps reglamentari s'ha arribat amb empat a un. La pròrroga no ha variat el marcador i el Llevant ha marcat 4 penals per només 2 del Fuenlabrada.

 

El Sevilla elimina el Leganés a la pròrroga (0-1)

Ha calgut anar a la pròrroga després d'acabar amb empat a zero al marcador. Ocampos, en la pròrroga, ha ficat el Sevilla a la final.

 

El Rayo governa el fred i guanya l'Elx (2-0)

Un gol del portuguès Bebé a la primera meitat i un altre d'Alejandro Catena a la segona van permetre el Rayo Vallecano accedir a vuitens de final de la Copa del Rei i eliminar un Elx que va quedar congelat amb dos graus sota zero de la nit madrilenya.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut