Leo Messi celebrant el gol de falta contra Xile
Leo Messi celebrant el gol de falta contra Xile
Futbol

La Copa Amèrica, en exclusiva a TV3

TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol. El Brasil de Neymar, que exerceix com a local, ja ha exhibit el seu potencial en l'estrena contra Veneçuela. Per a Messi, és una gran oportunitat per celebrar un gran títol amb l'"albiceleste"

Redacció Esport3Actualitzat

La Copa Amèrica del 2021 ha estat plena d'entrebancs. Havia de ser a l'Argentina i Colòmbia, però la Conmebol va haver de buscar una seu alternativa a correcuita. La solució d'urgència, després de la renúncia argentina i l'exclusió de Colòmbia, va ser el Brasil, on ja s'han disputat els primers partits. Per fi, ha arrencat un torneig que s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste".

Neymar celebra un gol (Reuters)

Aquesta Copa Amèrica es podrà seguir, en exclusiva, a TV3 amb la transmissió dels partits més destacats de la competició. Així, es podran veure tots els partits de la selecció argentina, començant aquest divendres amb l'Argentina-Uruguai, a partir de les 2 de la nit. És tot un clàssic del futbol sud-americà i suposarà, a més, el retrobament de Messi amb l'exblaugrana Luis Suárez.

Els enfrontament de la fase de grups que es podran veure són els següents:

18 de juny       02.00   Brasil-Perú

19 de juny       02.00   Argentina-Uruguai

22 de juny       02.00   Argentina-Paraguai

24 de juny       23.00   Bolívia-Uruguai

27 de juny       23.00   Brasil-Equador

29 de juny       02.00   Bolívia-Argentina

 

TV3 oferirà tota l'aventura de l'Argentina en el torneig, així com també els partits més decisius en el camí cap al títol, incloent-hi la final de dissabte 10 de juliol. Els partits també es podran veure per esport3.cat. El Brasil-Perú d'aquest divendres serà el primer.

El Brasil, precisament, defensa la corona aconseguida fa dos anys. En l'estrena d'aquesta Copa Amèrica, els de Tite ja han mostrat les seves armes. Van derrotar Veneçuela per 3 a 0, amb gols de Marquinhos, Neymar i Gabriel. L'Argentina, en canvi, no va poder passar de l'empat en el seu duel contra Xile.

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut