L'entrenament del Barça avui
Futbol

La convocatòria de Valverde contra el Celta sense Messi, Luis Suárez i Iniesta, però amb Dembélé

Tampoc viatjaran a Vigo per decisió tècnica Rafinha, Arda Turan i Gerard Deulofeu. Són baixa per lesió el defensa Samuel Umtiti i el davanter Paco Alcácer

Actualitzat

Els davanters Lionel Messi i Luis Suárez i el migcampista Andrés Iniesta no han entrat a la convocatòria que el tècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde ha comunicat aquesta tarda per jugar demà contra el Celta l'anada de vuitens de final de la Copa del Rei.

Durant la roda de premsa prèvia, Valverde ja ha avisat que no arriscarà amb cap jugador i ha decidit que Messi i Suárez, que van tornar ahir de vacances, es quedin a Barcelona, juntament amb el capità blaugrana.

Tampoc viatjaran a Vigo per decisió tècnica els migcampistes Rafinha i Arda Turan, i el davanter Gerard Deulofeu. Són baixa per lesió el defensa Samuel Umtiti i el davanter Paco Alcácer.

La sorpresa de la convocatòria ha estat el davanter Ousmane Dembélé, que va rebre ahir l'alta mèdica tres mesos i mig després de trencar-se el tendó del bíceps femoral de la cama esquerra en un partit de Lliga contra el Getafe.

Completen la convocatòria els dos futbolistes del Barça B que s'han estat entrenant els darrers dies amb el primer equip: el migcampista Carles Aleñá i el davanter José Manuel Arnaiz.

Els 18 jugadors convocats per Valverde són: Cillessen, Ter Stegen, Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Vermaelen, Mascherano, Jordi Alba, Digne, Sergi Busquets, Rakitic, Denis Suárez, André Gomes, Paulinho, Aleñá, Arnaiz, Aleix Vidal i Dembélé.

Anar al contingut