Imatge de l'entrenament d'aquest dissabte (@FCBarcelona_cat)
Barça

La convocatòria de Setién per visitar el Vila-real

Quique Setién ha donat a conèixer els 24 jugadors citats per afrontar la 34a jornada de Lliga aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica (22.00). El Vila-real està a només tres punts de les places que donen accés a la màxima competició continental.

Actualitzat

Arriba un dels desplaçaments més complicats de la temporada, contra un equip que està en plena forma. El Vila-real de Javi Calleja i l'exblaugrana Quique Álvarez no coneix la derrota en aquesta represa de la competició, i acumula cinc victòries i només un empat, contra el Sevilla.

Per a aquest partit, que es disputarà aquest diumenge a les 22.00 a l'Estadi de la Ceràmica, Setién ha facilitat aquest dissabte la llista de 24 convocats: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, Vidal, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca. Queden fora de la convocatòria per lesió O. Dembélé, F. De Jong, Umtiti i Júnior Firpo, que s'ha afegit a la llista de baixes aquest diumenge per molèsties al maluc.

Aquest dissabte, l'equip s'ha exercitat per última vegada abans del partit contra el Vila-real en una sessió matinal al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip, a més dels futbolistes habituals del Barça B que venen entrenant amb la primera plantilla aquesta represa de la competició: Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Morer, Monchu i J. Cuenca.

Anar al contingut