Imatge del documental "Força Koeman", que es pot veure actualment als Països Baixos
Imatge del documental "Força Koeman", que es pot veure actualment als Països Baixos
BARÇA

La conversa més tensa entre Laporta i Koeman, al descobert

El documental "Força Koeman" revela què es van dir l'entrenador del Barça i el president del club en acabar la temporada, quan la continuïtat de l'holandès no estava decidida.

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta va admetre que a l'estiu li va dir a Koeman que necessitava alguns dies per valorar la seva continuïtat al capdavant del primer equip del Barça, que si trobava algú altre no continuaria i que, si no podien fitxar cap altre entrenador, es quedaria.

Ara, el documental "Força Koeman", que es pot veure als Països Baixos i que fa un seguiment del dia a dia del neerlandès, ha posat al descobert més detalls d'aquella conversa en què també hi havia present Rob Jansen, el seu mànager. Aquestes són algunes de les seves intervencions en el documental explicant aquell moment:

Ronald Koeman: "Ens havíem portat sempre bé. I llavors, el president em diu: "Encara tinc dubtes. Necessitem més temps i buscarem altres opcions per al lloc d'entrenador. No us podem aclarir res més."

Rob Jansen: "Laporta va dir que necessitava dues o tres setmanes per trobar un nou candidat. I que, si no el trobava, llavors, en Ronald podria continuar a la banqueta"

Ronald Koeman: "El president és el president i està aquí per prendre decisions. Li vaig dir que em digués que no soc prou bo per entrenar l'equip i que així podríem acabar amb aquella història."

Rob Jansen: "Era una decisió boja, fonamentada en no res. Basada només en les seves sensacions. Una bogeria..."

Ronald Koeman: "Li vaig dir: "Arregla-ho si no em vols. Fes-ho. Però no em deixis amb aquesta incertesa dient-me que sortiràs a buscar altres opcions."

Rob Jansen: "Ja no vaig tornar a parlar amb Laporta. Però, sortosament, la gent que l'envolta van contribuir que Koeman es quedés. Llavors, el president va sortir davant dels mitjans dient que continuarien junts, que són amics... Aquesta és la hipocresia de l'esport d'alt nivell.

El final de tot plegat ja el sabem. Laporta va mantenir Koeman d'entrenador. Però encara no ha acabat el mes de setembre i torna a estar discutit i a la corda fluixa.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut