Futbol

La conversa més emotiva entre Xavi i Iniesta al Vissel Kobe - Barça

Una abraçada que enamora el barcelonisme, amb Xavi i Iniesta junts al Japó

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta tenia una gran il·lusió aquest dimarts. Jugar una part amb el Barça i l'altra amb el Vissel. Aquesta idea, però, no s'ha pogut dur a terme. El Vissel Kobe ha preferit que la seva estrella jugui únicament amb el seu equip. El partit és de gran impacte mediàtic, especialment al Japó, i volen mostrar la llegenda del futbol mundial amb la seva indumentària.

D'aquesta negativa n'han fet broma el mateix jugador i l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, abans del partit.

"Vens a jugar amb nosaltres, no? Una mica de seriositat. Va, vinga, ens veiem després."

Aquesta no ha estat lúnica imatge curiosa de la prèvia del partit. La més significant ha estat l'amenaça d'Iniesta a Gavi abans del partit Vissel Kobe - Barça

Aquest serà el penúltim partit que jugarà Iniesta amb el Vissel Kobe, un cop va anunciar que deixa el club a l'estiu. El seu últim partit com a professional al Japó serà l'1 de juliol al Novir Stadium de Kobe davant el Consadole Sapporo de la JLeague .

 

Iniesta es pot posar una altra vegada la samarreta del Barça

Iniesta, de 39 anys, està estudiant les diferents propostes que té sobre la taula, ja que continuarà jugant. Té propostes dels Estats Units, l'Aràbia Saudita, Qatar i Abu Dhabi. La seva intenció és estirar la carrera com a mínim fins als 40 anys.

La tendra abraçada entre Xavi i Iniesta

Iniesta s'ha volgut mantenir fins als últims minuts sobre el terreny de joc i ha estat substituït al minut 80, moment en què s'ha fos amb Xavi en una tendra abraçada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut