La connexió Pedri-Lewandowski ja il·lusiona l'afició blaugrana (EFE)

La connexió Pedri-Lewandowski ja il·lusiona l'afició blaugrana

El canari i el polonès han deixat bocabadat el Camp Nou associant-se en tres dels sis gols del Barça davant el Pumas

El Camp Nou ha descobert una connexió il·lusionant en la victòria del FC Barcelona contra el Pumas (6-0) en el 57è Trofeu Joan Gamper. Pedri i Lewandowski s'han convertit en els dos grans protagonistes de la nit, juntament amb l'homenatge a Dani Alves.

Només s'havien disputat dos minuts i mig de partit quan una passada picada del migcampista acabava als peus del davanter que, després de retallar el porter, marcava un gran gol pràcticament sense angle.

Un minut i mig després, mateixos protagonistes amb els papers intercanviats. Lewandowski filtrava la passada i Pedri executava: definició de "killer" amb retallada al porter inclòs.

Però l'associació entre els dos jugadors no s'acabava aquí. Al minut 18 de la primera part, el polonès, amb un toc d'esperó, filtrava la pilota al canari perquè anotés el quart gol de la nit.

Carta de presentació i exhibició de talent de dos jugadors que estan destinats a fer vibrar els aficionats del Barça, que esperen amb il·lusió l'inici de la Lliga dissabte que ve (21.00) davant el Rayo Vallecano.