Barça

La cobertura digital de les eleccions a la presidència del FC Barcelona

Des de primera hora del matí, el web i l'aplicació mòbil esport3 us oferirà a temps real tota la informació d'aquestes eleccions. Un minut a minut amb l'emissió en directe ininterrompuda amb connexió amb tots els punts d'interès de la jornada.

Josep M. PuigActualitzat

Des de primera hora del matí, el web i l'aplicació mòbil esport3 us oferirà a temps real tota la informació d'aquestes eleccions. Un minut a minut amb l'emissió en directe ininterrompuda amb connexió amb tots els punts d'interès de la jornada. Es podrà seguir el vot dels tres candidats i dels personatges famosos de l'entorn blaugrana a les diferents seus electorals. Dades de participació cada hora, l'esperat sondeig abans de les 9 del vespre i l'escrutini, tot a l'instant al portal d'Esports de TV3 i Catalunya Ràdio.

També s'ha creat un web especialment per a les eleccions del Barça amb totes les notícies d'aquests mesos, amb especial atenció a la guia de votació de demà diumenge, la història de les eleccions al Barça i els millors moments del debat d'ahir de TV3.

 

Tota aquesta cobertura també es podrà seguir a través dels diferents comptes d'Esport3 de les xarxes socials, amb la difusió de les principals informacions i continguts audiovisuals a través del hashtag #EleccionsBarçaTV3.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut