Una tanca publicitària a la ciutat de Kaunas s'acomiada de Sarunas Jasikevicius (@josepmporte)
Bàsquet

La ciutat de Kaunas s'acomiada de Jasikevicius amb un emotiu missatge, en part en català, a la carretera

Actualitzat

El fitxatge de Sarunas Jasikevicius com a entrenador del Barça de bàsquet està suposant un autèntic terratrèmol a Kaunas, la seva ciutat natal i on, fins fa pocs dies, dirigia la banqueta del seu equip de bàsquet mantenint el nom en el mapa europeu del bàsquet gràcies als bons resultats que ha obtingut les últimes temporades a l'Eurolliga amb el Zalgiris.

Tant és així que el consistori de la ciutat lituana ha decidit pagar amb diners del pressupost municipal una enorme tanca publicitària en una de les principals carreteres que connecten Kaunas amb la resta del país bàltic amb un missatge de comiat personalitzat cap a Jasikevicius: "Gràcies, Sharai. Adeu". El més curiós és que l'última paraula d'aquest missatge està escrita en català: "Adeu".

L'alcalde de Kaunas, Visvaldas Matijošaitis, recorda que fa uns anys quan el nom de Sarunas Jasikevicius ja havia sonat com a candidat a dirigir la banqueta blaugrana, l'ara tècnic del Barça va decidir quedar-se a la seva ciutat després de rebre l'escalf dels seus veïns començant pel govern municipal amb el lema de "Sharai, queda't" . Per aquest motiu, ara, l'Ajuntament de Kaunas ha decidit retre aquest particular homenatge cap a Jasikevicius.

La tanca publicitària s'ha convertit en un fenomen viral a les xarxes socials de Lituània i ara està superant les fronteres.

 

Anar al contingut