Mariona s'abraça amb les companys després d'un gol
Futbol

La Champions femenina arriba a Esport3

Televisió de Catalunya tanca un acord per transmetre els millors partits de la competició, incloent-hi els que jugui el Barça. Les blaugranes s'estrenen dimecres que ve al camp del PSV Eindhoven (16.30 hores). Abans, també es podrà seguir en directe el duel entre la Juventus i l'actual campió d'Europa, l'Olympique de Lió

No hi ha, al món, una competició de clubs més important que la Lliga de Campions. I la setmana que ve entren en escena els grans favorits. El Barça, per exemple, s'estrenarà en aquesta Champions femenina a casa del PSV Eindhoven, en l'anada dels setzens de final.

Serà dimecres 9 de desembre, a dos quarts de 5 i en directe per Esport3. Televisió de Catalunya ha arribat a un acord per transmetre els millors partits d'aquesta competició, incloent-hi tots els que disputi el conjunt blaugrana, tant a l'estadi Johan Cruyff com a domicili.

Per al Barça, la Champions és la gran assignatura pendent. Aquest estiu, en l'última edició, el Wolfsburg va eliminar les blaugranes en semifinals . I un any abans, en la gran final de Budapest, el totpoderós Lió no va donar marge a la sorpresa. Aquest cop, les de Lluís Cortés no renuncien a res.

L'oferta de Champions  a Televisió de Catalunya es completarà amb els enfrontaments més destacats de cada jornada. Així, en aquesta anada dels setzens, Esport3 oferirà la visita de l'actual campió d'Europa, l'Olympique de Lió, al camp de la Juventus. El club torinès obrirà les portes del Juventus Stadium per acollir un dels duels més atractius.

Anar al contingut