Capdevila ha estat formadora de la Federació Catalana de Bàsqet (@FCBQtecnic)
Bàsquet

La catalana Mireia Capdevila arriba a l'elit del bàsquet unint-se al cos tècnic del Tizona Burgos

Capdevila s'incorpora al Tizona per fer dues funcions principals: entrenadora ajudant del primer equip a l'staff de Diego Ocampo i part de l'equip responsable de la formació de nens i d'entrenadors

Redacció Esport3Actualitzat

No és freqüent veure dones a l'staff tècnic d'equips masculins, per això la fita de Mireia Capdevila és digna de ser explicada. La sabadellenca aterra a l'elit del bàsquet, com a entrenadora ajudant del Grup Ureta Tizona Burgos, un nomenament que trenca barreres.

El Tizona Burgos i Mireia Capdevila han arribat a un acord perquè l'entrenadora sigui l'ajudant del primer equip masculí.

L'entrenadora ha col·laborat anteriorment amb el Tizona, primerament realitzant un clínic per Nadal de 2023, i actualment coordinant el Workout del club. Ara, realitzarà dues funcions principals: entrenadora ajudant del primer equip a l'staff de Diego Ocampo i tasques de formació amb el planter del club burgalès.

Capdevila durant un clínic amb infants a Burgos (@cb_tizona)

La sabadellenca es va iniciar a les banquetes en el CE Sant Nicolau on va dirigir durant 5 temporades equips de diferents categories per passar, més tard, a coordinar l'àrea femenina del club vallesà. Posteriorment, va seguir la seva carrera d'entrenadora al capdavant d'equips de formació del Femení Sant Adrià i Joventut Badalona i, recentment, encapçalant el cos tècnic del Córdoba BF de Lliga Femenina Challenge.

Capdevila també ha estat comentarista de l'Eurocup Women a Esport3.

Anar al contingut