La directiva Maria Teixidor ha comunicat la decisió a Josep Maria Bartomeu
Maria Teixidor, exsecretaria i antiga responsable del futbol femení
Barça

La carta als socis dels directius que dimiteixen

Emili Rousaud, Quique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia han comunicat la seva dimissió a Josep Maria Bartomeu i han enviat una carta de comiat als socis

Actualitzat

Maria Teixidor ha estat la directiva encarregada de comunicar-li a Josep Maria Bartomeu que ella i cinc directius més presentaven la seva dimissió. Una decisió que arriba el dia després que el president del Barça convidés els vicepresidents Tombas i Rousaud a dimitir, juntament amb els directius Silvio Elías i Josep Pont. A aquest grup se'ls afegeix Jordi Calsamiglia. Aquest grup de directius ha fet també aquesta carta adreçada als socis del club.

Amb la present volem comunicar que els directius a sota signants hem traslladat al President Bartomeu la nostra decisió de dimitir de manera irrevocable de la nostra condició de directius del FC Barcelona.

Hem arribat a aquest punt en no veure'ns capaços de revertir els criteris i les formes de gestió del club davant dels importants reptes de futur i, en especial, a partir del nou escenari post pandèmia.

Remarquem també el nostre desencant pel desafortunat episodi de les xarxes socials, conegut com "Barçagate", del qual vam ser-ne sabedors a través de la premsa.

Demanem aquí que un cop es presenti el resultat de l'auditoria encarregada a PWC, es depurin responsabilitats així com l'eventual rescabalament patrimonial que correspongui.

Com a darrer servei al nostre club, recomanem que tant aviat com les circumstàncies ho permetin es convoquin unes noves eleccions que permetin, amb tota l'"autoritas", gestionar el club de la millor manera possible davant dels importants reptes del futur més immediat.

Per últim, i no per això menys important, volem tenir un reconeixement i un agraïment molt especial als nostres companys de Junta Directiva que han dedicat i dediquen les seves millors energies i esforços pel bé del nostre estimat Futbol Club Barcelona. També agrair als executius i als empleats del Club el seu recolzament i excel·lent feina durant aquest temps en el que hem tingut l'honor de servir al nostre estimat Barça.

Una forta abrçada a tots.

VISCA EL BARÇA

Emili Rousaud i Parés, Enric Tombas i Navarro, Maria Teixidor i Jufresa,

Silvio Elías i Marimón, Josep Pont i Amenós, Jordi Calsamiglia i Blancafort

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut