Dani Carvajal i Ansu Fati, lluitant per una pilota durant el Madrid-Barça (2-0) (EFE)
Barça

La carrera per la Lliga entre el Reial Madrid i el Barça es comprimeix

En les 12 jornades que queden, el Barça ha de retallar als blancs dos punts per ser campió arran de la derrota al clàssic

Actualitzat
Després d'imposar-se al clàssic, el Reial Madrid té 56 punts. El Barça, 55. L'equip blanc també té a favor el goal-average. Falten 12 jornades per disputar, és a dir, 36 punts en joc. Fem un repàs al calendari dels dos candidats al títol des d'ara fins al final de la temporada... a tots dos els hi queda el mateix nombre de partits a casa que a fora: 6 a casa, 6 a fora.
 
Al Barça: a casa li venen partits exigents: d'entrada ha de rebre la Reial Societat (aquest mateix dissabte), haurà de jugar contra l'Atlètic de Madrid (que lluita per entrar a la Champions), l'Athletic Club, Osasuna i també equips que s'estan jugant la salvació, com el Leganés i l'Espanyol.
 
Això a casa, però a fora tampoc ho tindrà fàcil: ha d'anar a Mallorca, a Sevilla, al camp del Celta, a Vila-real, a Valladolid i al camp de l'Alabès.
 
El Madrid: a casa rep en aquest ordre l'Eibar, el València, el Mallorca, el Getafe, l'Alabès i el Vila-real. A fora, el Betis, la Reial Societat, l'Espanyol, l'Athletic, el Granada i el Leganés.

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut