ESPANYOL

La caravana dels aficionats de l'Espanyol es prepara envair Vila-real

La plantilla finançarà els 24 autocars que es desplaçaran a l'Estadi de la Ceràmica, en una iniciativa en què el club també fa un gran esforç per acompanyar l'equip

Imma CasaresActualitzat

Diumenge, a l'Estadi de la Ceràmica hi haurà al voltant de tres mil seguidors blanc-i-blaus donant suport a l'equip. Es tracta del desplaçament en partit de lliga més massiu de la història del club. D'aquests tres mil aficionats, 1.425 es desplaçaran en 24 autocars finançats pels jugadors.

La idea va sortir d'una trobada entre la Federació Catalana de Penyes, els grups d'animació i els capitans de la plantilla. A aquesta reunió també hi va assistir Raúl Tamudo, que els va recordar la iniciativa del març del 2009. En aquell moment, l'equip blanc-i-blau també tenia com objectiu la salvació, i la plantilla va finançar els 37 autocars que es van desplaçar a Vila-real. El 7 de març del 2009 hi havia, per tant, més autocars; 37 pels 24 d'ara, però menys volum de seguidors desplaçats: 2.500, davant dels 3.000 que es preveuen per a aquest diumenge.

Ahir a la tarda, la Federació Catalana de Penyes, que presideix Araceli Pérez, es va reunir per acabar d'enllestir la logística d'aquesta marea blanc-i-blava a l'Estadi de la Ceràmica. El gruix més gran d'autocars sortirà de l'RCDE Stadium; en sortiran 9, i la resta ho faran des de la plaça d'Espanya de Barcelona, Girona, Lleida, Vilafranca del Penedès i Reus. Els autocars sortiran al voltant de les deu del matí per arribar a Vila-real a quarts de dues de la tarda. La intenció és que els seguidors puguin rebre l'equip quan arribi a l'Estadi de la Ceràmica, al voltant de dos quarts de tres de la tarda. El partit comença a les 16.00.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut