Atletisme

La candidatura de Moscou s'imposa a Barcelona i acollirà els Mundials d'atletisme del 2013

Barcelona no ha estat finalment escollida per a l'organització dels Mundials d'atletisme del 2013. La ciutat triada pels membres de la Federació Internacional ha estat Moscou, que s'ha imposat també a l'altra candidata, Brisbane, a Austràlia. Daewoo, a Corea, que també s'hi presentava, organitzarà el Campionats del Món del 2011. Decepció, doncs, entre l'expedició de Barcelona, que, encapçalada per l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, s'ha desplaçat fins a Mombasa, a Kènia, per defensar la seva candidatura.

Actualitzat

El Mundial d'atletisme es considera l'esdeveniment esportiu més important del món després dels Jocs i del Mundial de futbol, que Barcelona -per cert- ja ha acollit. Hi competien Moscou, la ciutat australiana de Brisbane i la coreana Daewoo, a més de Barcelona. I aquesta vegada ha estat "la ville de... Moscou".

Els 12 milions de dòlars d'aportació de Barcelona a la IAAF o el fet de presentar grans avantatges, com tenir la vila olímpica pràcticament enganxada a l'escenari de la competició, no han estat suficients per fer decantar els vots de la federació internacional. La capital catalana, però, no renuncia a aquest objectiu i ja ha anunciat que es tornarà a presentar d'aquí a dos anys, per optar a organitzar els Mundials de l'any 2015.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut