Futbol

La calculadora del Barça per guanyar el títol de Lliga

Barça, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Sevilla es juguen la Lliga en les tres darreres jornades del campionat

Redacció Esport3Actualitzat

Queden tres jornades perquè la Lliga abaixi la persiana i, de moment, cap dels tres aspirants sembla que vulgui guanyar-la. Els partits d'aquest cap de setmana semblaven decisius, però tot continua igual. Serà dimarts, quan els blaugranes s'enfrontaran amb el Llevant, els qui obriran foc en la pròxima jornada. Serà el punt de partida en la lluita pel campionat.

Els blaugranes, a part del duel contra els de València, també s'enfrontaran, diumenge 16 de maig, en jornada unificada, amb el Celta (18 h), al Camp Nou, i acabaran la Lliga el diumenge 23 al camp d'un Eibar que esgota les darrers opcions per evitar el descens.

Pel que fa als seus rivals, l'Atlètic rebrà aquest dimecres a les 22 h la Reial Societat. Diumenge, l'Osasuna, i acabarà la lliga al camp del Valladolid amb els de Sergio González també jugant-se la permanència.

I el Reial Madrid té dues visites en camp contrari: dijous, a les 22 h, al camp del Granada, i diumenge, 16, ha de visitar San Mamés. Els de Zidane jugaran en la darrera jornada contra el Vila-real.

Els de Koeman no depenen d'ells mateixos, i, comptant que ho guanyin tot, necessiten una derrota de l'Atlètic en aquestes tres jornades o dues ensopegades en forma d'empat. Però també necessiten que el Reial Madrid no guanyi els tres partits per tenir opcions de guanyar el campionat.

El quart en discòrdia és el Sevilla, que, tot i tenir opcions, ho té més complicat. Els de Lopetegui acaben la Lliga rebent l'Alabès, i abans hauran de jugar contra el Villa-real i el València.

 

Anar al contingut