Leo Messi posant amb una cabra (The Paper)
Barça

La cabra, el símbol de Leo Messi, es fa viral

Conegut des dels seus inicis com "La Pulga", el crac argentí s'associa ara amb un animal que per al món anglosaxó representa el millor de tots els temps

Actualitzat

No consta que Leo Messi tingués una especial debilitat per un animal com és la cabra. Però el crac argentí haurà d'acostumar-se a viure de manera indissociable a aquest animal, que per al públic anglosaxó simbolitza el millor del món en alguna especialitat.

Es tracta d'un acrònim de l'expressió "Greatest Of All Times" (millor de tots els temps), que deriva en GOAT, que en anglès vol dir cabra. Aquesta expressió s'ha intensificat amb la irrupció en els últims anys de la missatgeria instantània i les xarxes socials, que han millorat el missatge amb l'aparició d'emojis o figures per acompanyar missatges escrits.

L'associació definitiva entre Messi i l'espècie caprina va arribar amb la publicació, l'estiu del 2018, abans del Mundial de Rússia, d'una entrevista al jugador a la revista nord-americana "The Paper", que va aprofitar per fer una sèrie fotogràfica amb el capità blaugrana posant amb diferents exemplars de cabres.      

Ja fa temps que Twitter associa la figura d'una cabra, pintada de blaugrana darrerament, al nom de Messi amb un coixinet. Arran el desempat de Pilotes d'Or en la lluita particular amb Cristiano Ronaldo, aquest emoji s'ha fet viral. Fins i tot s'han fet jocs de paraules amb la forma #6oat, canviant la primera lletra pel número de Pilotes d'Or conquerides per l'astre argentí.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut