final de la champions

La bufanda "antimadridista" del tiet d'Alèxia Putellas: un talismà més a Eindhoven

L'optimisme de Ricard Segura abans d'afrontar el viatge de 20 hores per carretera de camí a Eindhoven

Redacció Esport3Actualitzat

L'optimisme regna en el si de la família d'Alèxia Putellas si fem cas de l'estat d'ànim que tenia el seu tiet a pocs minuts de pujar a l'autobús cap a Eindhoven. Ricard Segura, el nom de l'oncle de la molletana, vol tornar dels Països Baixos amb la segona Champions, i per fer-ho més fàcil entrarà al Philips Stadium amb el talismà que sempre porta quan l'anima: una bufanda amb el text "antimadridista" que ha mostrat a les càmeres de TV3.

Abans d'afrontar el viatge de 20 hores per carretera en companyia de la seva dona, Segura ha pronosticat que la seva neboda marcarà a la gran final. Pel tiet, la greu lesió que I'ha tingut aturada aquesta temporada és cosa del passat. I és que no es conformarà amb un sol gol: "Farà dos gols".

Com més gran és el partit, més ho són les supersticions. I és que la bufanda del tiet d'Alèxia no serà l'únic amulet que ha viatjat a terres neerlandeses.

La marea blaugrana surt cap a Eindhoven

El FC Barcelona jugarà demà la gran final de la UEFA Women's Champions League contra el Wolfsburg a Eindhoven en la que serà la primera final de Champions femenina amb totes les entrades venudes, 35.000. Una marea blaugrana d'aproximadament 8.000 culers arribarà a Eindhoven les pròximes hores per acompanyar i animar l'equip en la seva quarta final en els últims cinc anys. Set autocars i dos vols xàrter organitzats pel club amb més de 800 aficionats arribaran les pròximes hores a Holanda per presenciar la final al Philips Stadion.


El desplaçament massiu de l'afició blaugrana ha sortit aquest divendres al matí des del Camp Nou amb més de 350 aficionats, a qui els espera un trajecte de més de 20 hores per arribar a la ciutat neerlandesa dissabte al matí. Dissabte també hi viatjaran 500 culers i familiars amb els vols xàrter del club.

L'expedició blaugrana al complet va arribar a Eindhoven dijous a la tarda cap a les 20.30 hores, i a les portes de l'hotel de concentració ja van trobar aficionats que les esperaven. L'equip s'entrenarà per últim cop aquest divendres a les 14.30 h a l'escenari de la gran final.

ARXIVAT A:
CHAMPIONS EINDHOVEN
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut