Eurolliga

La brutal esbroncada de Zeljko Obradovic als seus jugadors

L'entrenador serbi del Fenerbahçe va embogir durant un temps mort del partit de l'Eurolliga contra el CSKA i va esbroncar sense pietat els seus jugadors: "Fuck you, everybody, fuck you!! Shame on you!" 

Actualitzat

El CSKA de Moscou, el vigent campió de l'Eurolliga, va guanyar ahir contra el Fenerbahçe i és segon amb 6 victòries i 2 derrotes -els mateixos números que el Barça-. Victòria dels russos per 88 a 70, en un partit en què els locals van estar molt inspirats des del llançament exterior. A la segona meitat, van fer 10 triples que van decidir el partit. Sobretot l'inspirat va ser Mike James, que va fer un recital amb 31 punts.

Per part del Fenerbahçe, campió del 2017 i entrenat per Zeljko Obradovic, no ha començat gens bé la temporada a Europa. Després de 8 jornades, el conjunt turc només ha estat capaç de guanyar dos partits. La mala dinàmica de l'equip d'Istanbul va provocar que el seu entrenador perdés els nervis en un temps mort i esbronqués els seus jugadors sense escrúpols. "Fuck you, everybody, fuck you!! Shame on you!" (Que us fotin a tots! És una vergonya!), va cridar el nou vegades campió de l'Eurolliga davant la perplexitat dels seus jugadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut