Ogilvy, en una imatge d'arxiu.
Ogilvy, en una imatge d'arxiu.
Bàsquet

La Bruixa d'Or perd Ogilvy i Haritopoulos per lesió davant l'Herbalife

La Bruixa d'Or Manresa no està de sort amb les lesions. Pedro Martínez haurà d'afrontar el partit contr al'Herbalife Gran Canaria sense Ogilvy ni Haritopoulos un cop s'ha sabut que tots dos estan indisponibles. Ogilvy té una ruptura parcial a la fàscia plantar i Haritopoulos s'ha fet un esquinç a l'adductor de la cama esquerra.

Actualitzat

La Bruixa d'Or Manresa no està de sort amb les lesions. Pedro Martínez haurà d'afrontar el partit contra l'Herbalife Gran Canaria sense Ogilvy ni Haritopoulos un cop s'ha sabut que tots dos estan indisponibles. Ogilvy té una ruptura parcial a la fàscia plantar i Haritopoulos s'ha fet un esquinç a l'adductor de la cama esquerra.

El pivot australià de La Bruixa d'Or Manresa, Andrew James Ogilvy, va notar dolor a la planta del peu en el partit davant el Bilbao Basket i va haver de parar de jugar per culpa d'una ruptura parcial de la fàscia que arrossegava. Ogilvy ja va estar quatre setmanes de baixa per un esquinç a la mateixa zona.

Davant d'aquesta baixa d'Ogilvy, que recorda la fascitis plantar d'Álex Hernández, la Bruixa d'Or s'ha de plantejar algunes decisions. Primer, si la durada de la baixa s'allarga el club hauria de decidir si fitxa un altre jugador al seu lloc. Recordem que durant les últimes quatre setmanes en què Ogilvy ha estat de baixa per l'esquinç, Hasan Rizvic ha ocupat el seu lloc, però l'eslovè acaba el seu contracte dilluns que ve. Així, la Bruixa d'or Manresa ha de decidir si amplia el seu contracte o aposta pel fitxatge d'un altre pivot temporer.

Haritopoulos, set dies de repòs

A la baixa d'Ogilvy s'hi ha afegit a última hora la de Dimitris Haritopoulos, que pateix un esquinç a l'adductor de la cama esquerra. D'acord amb l'avaluació mèdica, el jugador grec estarà de baixa almenys set dies. Pedro Martínez tindrà pocs efectius per afrontar el partit davant l'Herbalife.

 

Anar al contingut