Bàsquet

La Bruixa d'Or Manresa encaixa un dur correctiu contra l'Unicaja i frega la zona de descens (78-99)

El Bruixa d'Or Manresa ha perdut al Nou Congost contra l'Unicaja de Màlaga per 78-99 i ja acumula 10 derrotes en 14 jornades disputades a la Lliga Endesa de bàsquet. Aquesta nova desfeta a casa combinada amb el triomf de l'Estudiantes fa que els manresans freguin la zona de descens.

Actualitzat
El Bruixa d'Or Manresa ha perdut al Nou Congost contra l'Unicaja de Màlaga i ja acumula 10 derrotes en 14 jornades disputades a la Lliga Endesa de bàsquet. Excepte en el primer quart, que ha acabat amb un parcial de 22-21 a favor dels locals, l'equip manresà sempre ha anat al darrere en el marcador i mai ha fet la sensació de poder capgirar la situació, davant d'un Unicaja que s'ha mostrat molt encertat en atac.
 
Álex Hernández, amb 15 punts, ha estat el jugador més encertat del Bruixa d'Or, mentre que Ryan Toolson, amb 21, ha liderat l'equip malagueny, que havia perdut en tres de les seves cinc últimes visites a Manresa però que en aquesta ocasió s'ha imposat per un clar 78 a 99. La victòria de l'Estudiantes a la pista de l'Obradoiro fa que el Manresa estigui ara només una victòria per sobre de la zona de descens.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut