Aventura

La britànica Jasmin Paris, rècord absolut de la prova d'ultradistància The Spine Race

El corredor de la Pobla de Segur Eugeni Roselló, que ja va guanyar el 2013 després de 5 dies, 4 hores i 52 minuts, s'ha retirat en aquesta edició a sis quilòmetres de la meta, quan anava en segona posició

Actualitzat

Jasmin Karina Paris ha sigut la primera persona a acabar l'edició 2019 de la cursa més dura de la Gran Bretanya, amb 430 quilòmetres i 13.000 metres de desnivell positiu després de 83 hores i 12 minuts, i es converteix la primera dona a guanyar la prova, a més d'abaixar el rècord en més de 12 hores. Una prova coneguda per celebrar-se cada any amb condicions meteorològiques molt extremes, enguany amb vent de més de 60 quilòmetres per hora i sensació tèrmica de -20º, en semiautosuficiència i només amb l'ajuda d'un GPS per un terreny molt complicat d'avançar.

La británica, de 35 anys, va afegir a la duresa de la prova el fet d'haver d'aturar-se en alguns avituallaments a alletar a la seva filla. Durant les 83 hores de cursa non-stop, va aturar-se poc més de set hores als diferents avituallaments, per descansar i menjar.

 

El català Oriol Antolí ha acabat en setena posició després de 117 hores i 26 minuts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut