La lona gegant que tapava el cercle central abans de l'inici del matx estava dedicada a Maradona (Reuters)
Futbol

La Bombonera acomiada Maradona amb un Boca Juniors-Newell's Old Boys carregat de sentiment

Dalma, la filla gran de Maradona, va presenciar el partit des de la llotja de la família i es va emocionar quan els jugadors locals van dedicar al seu pare el primer gol del partit

Actualitzat

El Boca Juniors, el club amb el qual Diego Armando Maradona es va identificar més, va retre-li un homenatge singular. El primer partit de  l'equip des de la mort aquest dimecres del cèlebre exfutbolista argentí va ser justament davant els Newell's Old Boys, un altre equip on Diego havia jugat. Presenciant-lo en directe des de la llotja de la família Maradona a l'estadi de La Bombonera hi havia Dalma Nerea, la filla gran de l'astre argentí.

Dalma Maradona va presenciar el partit i es va emocionar

Dalma no va poder contenir les llàgrimes quan els jugadors del Boca Juniors, per celebrar el primer dels seus dos gols (2-0), es van dirigir al peu de la llotja familiar, van estendre a la gespa una samarreta de la selecció argentina amb el 10 i el nom de Maradona al dorsal i es van posar a aplaudir. Els homenatges per part del club "xeneize" abans i durant el partit també van ser molt visibles.  

Els jugadors del Boca Juniors van lluir al pit un record per a Maradona (Reuters)

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Maradona
Anar al contingut