Núria Martínez es va lesionar durant el Mundial 3x3 amb la selecció espanyola
Bàsquet

L'Uni Girona no fitxarà cap recanvi per cobrir la baixa de Núria Martínez

Al club gironí estan molt enfadats amb aquest contratemps perquè Núria Martínez es va lesionar aquest estiu durant el Mundial 3x3 amb la selecció espanyola i no descarten demanar una compensació econòmica a la Federació Espanyola

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona no fitxarà a curt termini un recanvi per la baixa de llarga durada de Núria Martínez. La jugadora mataronina estarà entre cinc i sis mesos de baixa per un arrencament dels músculs isquiotibials que l'obligarà a passar pel quiròfan.

Al club gironí estan molt enfadats amb aquest contratemps perquè Núria Martínez es va lesionar aquest estiu durant el Mundial 3x3 amb la selecció espanyola i no descarten demanar una compensació econòmica a la Federació Espanyola, tot i que saben que és molt complicat perquè, la temporada passada, Bea Sánchez també va arribar lesionada del Mundial i no van aconseguir compensació.

La jugadora mataronina, que va arribar fa tres temporades al conjunt gironí, va ser una de les peces bàsiques en els esquemes d'Èric Surís de l'equip que va assolir el títol de Lliga, amb una mitjana de 6,4 punts, 3,6 assistències, 1,6 recuperacions per partit i una valoració de 8,3.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut