Atletisme

La 41a edició de la Marató de Barcelona prepara els últims detalls

Els més de 17.000 atletes participants han passat a recollir el seu dorsal a l'avinguda Maria Cristina, lloc on, com és habitual, hi haurà la sortida i l'arribada d'aquesta marató barcelonina
Actualitzat

Els participants de la marató recullen els seus dorsals

Aquest diumenge, a 2/4 de 9 del matí, començarà l'edició número 41 de la Marató de Barcelona, una prova que TV3 oferirà en directe. Els 17.465 corredors estrenaran el nou recorregut de la prova, que aquest any presenta algunes petites modificacions respecte a les últimes edicions. Bàsicament, s'han eliminat algunes pujades per mirar de fer-la més ràpida.

Aquest dissabte al matí, els participants han passat a recollir el seu dorsal a l'avinguda Maria Cristina, lloc on, com és habitual, hi haurà la sortida i l'arribada d'aquesta Marató barcelonina.

També a les instal·lacions de la Fira s'ha inaugurat l'Expo Sport. 150 estands d'expositors vinculats al món de l'atletisme i per la qual s'espera que passin uns 70.000 visitants. Dels més de 17.000 inscrits, la meitat són estrangers i un 20% són dones. En total, hi haurà participants de 107 països, rècord de la prova.

NOTÍCIES RELACIONADES