Handbol

La 21a edició de la Granollers Cup arrenca amb més de 300 equips de 12 països

El torneig internacional d'handbol, que arriba a la 21a edició, acull uns 5.000 jugadors menors de 20 anys que disputaran més de 1.000 partits repartits en 16 pistes

Aquest dimecres comença la 21a edició de la Granollers Cup, el torneig internacional d'handbol que acull prop de 5.000 jugadors menors de 20 anys i que disputaran més de 1.000 partits repartits en 16 pistes.

Josep Blanchart, gerent del Fraikin BM Granollers, ha assegurat que és un torneig d'handbol base molt consolidat en declaracions a Catalunya Ràdio.

"Estabilitzar-nos sobre els 325 equips és una dada important i tot va encaminat en el que estem fent els últims anys, s'està preparant la cerimònia d'inauguració al Palau i està tot encarrilat."

A la competició hi haurà més de 300 equips de 12 països i 4 continents. Entre els jugadors d'handbol més destacats que han passat per la Granollers Cup hi ha Gonzalo Perez de Vargas, Rodrigo Corrales, diversos internacionals amb Suècia o Eslovènia i la majoria de l'actual plantilla del Granollers.

Anar al contingut