Barça

L'11 de Setién per jugar a Mestalla

Actualitzat

L'equip s'ha entrenat aquest divendres tarda amb la baixa del jove Riqui Puig, que està malalt i no podrà jugar contra l'equip valencianista.

També és baixa el porter Neto, substituït per Iñaki Peña, mentre que la principal novetat és el jove Collado, a banda de Messi, Piqué i Busquets, que van descansar a la Copa contra l'Eivissa.

Es preveu un partit de gran exigència per a l'equip de Quique Setién, que reconeix que els seus primers dies com a entrenador del Barça no estan sent precisament plàcids.

 

Convocatòria

Quique Setién ha facilitat la llista de 18 convocats: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Collado i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Wague i Carles Pérez, mentre que per lesió ho fan Suárez, Dembélé i Neto.

 

L'onze per jugar a Mestalla

L'11 de Setién per enfrontar-se aquest dissabte al València amb la novetat d'Arthur: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; De Jong, Busquets, Arthur; Messi, Griezmann, Ansu Fati. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut