Kyrie Irving, en un dels seus últims partits amb els Brooklyn Nets (USA Today/Reuters)
Bàsquet

Kyrie Irving se'n va als Dallas Mavericks de Luka Doncic

Cop de mercat de la franquícia texana, que guanya enters com a aspirant a l'anell

Redacció Esport3Actualitzat

Els Dallas Mavericks han sacsejat l'NBA amb la incorporació de Kyrie Irving, conegut tant pel seu talent com pel seu caràcter rebel. El base australo-estatunidenc va demanar fa uns dies als Brooklyn Nets que el traspassessin, i la franquícia novaiorquesa no ha tingut cap més remei que escoltar ofertes.

 

Tot i que, en un principi, semblava que Irving podria marxar als Los Angeles Lakers, on es retrobaria amb LeBron James, finalment anirà a parar als Mavericks. Allà coincidirà amb un altre gran solista de la lliga com és Luka Doncic. De la connexió que hi pugui haver entre els dos jugadors dependrà que els Mavs tornin a ser uns clars aspirants a l'anell de campions.

L'operació completa  implica que els Mavericks reben Irving i Markieff Morris a canvi de Spencer Dinwiddie i Dorian Finney-Smith, una primera ronda i dues segones per a les pròximes edicions del draft.

Els Mavericks, campions de l'NBA l'any 2011, no han aconseguit fer un equip prou competitiu al voltant de Doncic, una de les estrelles indiscutibles del present i del futur del campionat. Actualment, són sisens a la Conferència Oest, amb 28 victòries i 26 derrotes.

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut