Kyrie Irving
Kyrie Irving vol marxar dels Cavaliers (Reuters)
Bàsquet

Kyrie Irving no es troba a gust als Cavaliers i demana el traspàs

El base franquícia d'Ohio no se sent prou protagonista a causa de la presència de LeBron i vol jugar als Spurs de San Antonio la temporada que ve

Actualitzat

La trajectòria de Kyrie Irving als Cavaliers de Cleveland es podria acabar aquest mateix estiu. En les últimes hores ha transcendit que vol que el traspassin a un altre equip.

Oficialment, els Cavaliers han mirat de retenir aquesta informació, tot i que coneixen les intencions del jugador, un dels pilars del seu equip juntament amb LeBron James. Però la cadena ESPN ho va fer públic la nit de divendres.

Irving, d'acord amb aquesta font, s'hauria reunit la setmana passada amb el propietari de la franquícia, Dan Gilbert, al qual veu com a únic responsable de la crisi que travessa l'equip, i li va manifestar que vol jugar en un altre equip on pugui ser més protagonista, i no viure a l'ombra de Lebron.

Els especialistes pensen que el base acumula una certa rancúnia des que els Cavaliers van guanyar el campionat contra els Warriors la temporada 2015-16. En aquell moment, James es va endur tot el mèrit mediàtic i molts no van tenir present que els triples d'Irving en els moments decisius van decantar la final per als d'Ohio.

La informació d'ESPN també inclou les preferències del jugador com a nou destí: els Spurs de San Antonio, pels quals Pau Gasol està a punt de renovar, serien la primera opció, seguits pels Knicks de Nova York, els Heat de Miami i els Timberwolves de Minnesota. Els Bulls de Chicago també eren a la llista, però Irving els va descartar a favor dels Wolves quan els van traspassar Jimmy Butler.

La filtració neix d'una reunió entre el mateix Irving i el seu agent, Jeffrey Wechsler, i ha disgustat molt els Cavaliers, que consideren que això afecta el valor de mercat d'un jugador que encara és seu. Tant LeBron com Kevin Love, el tercer líder de l'equip, ja s'han posat en contacte amb el seu company per informar-se sobre la situació i li han manifestat suport públicament.

Els Cavaliers viuen un moment d'inestabilitat preocupant des que van perdre la final d'enguany enfront dels Warriors per un contundent 4-1. Segueixen sense resoldre la contractació d'un gerent general després que el mes passat Gilbert no va voler renovar el contracte a David Griffin, a qui, precisament, les estrelles dels Cavaliers consideren l'autèntic artífex del projecte que els ha portat a tres finals i al seu primer anell de campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut