Kyrgios durant el moment de la becaina (@usopen)
Tenis

Kyrgios torna a protagonitzar una excentricitat després de fer una becaina durant el partit amb Murray

El tenista australià Nick Kyrgios ha protagonitzat una altra escena excèntrica després de fer una becaina durant el partit amb Andy Murray que ha acabat perdent

Actualitzat

L'excèntric tenista Nick Kyrgios ha tornat a ser protagonista en un partit, i no precisament pel joc. Aquest cop perquè ha decidit fer una becaina durant l'enfrontament amb Andy Murray a l'Open dels Estats Units després d'haver perdut el primer set. "Només he fet una becaina. És bo per a la salut", el jugador ha dit posteriorment en la roda de premsa. El gest ha sorprès tothom, i les xarxes se n'han fet ressò ben aviat. El compte de Twitter de l'US Open Tennis ha publicat un vídeo del moment en què Kyrgios s'asseu a la cadira, tanca els ulls i es queda lleugerament adormit.

La seva actuació, però, no s'ha acabat així. Després de guanyar el tercer set (7-5, 6-3, 4-6), el jugador ha abandonat la pista per anar al lavabo. Quan ha tornat, Murray li ha trencat el servei i el joc ha acabat amb un 6-1 definitiu.

El tenista australià ja va protagonitzar una altra escena fa unes setmanes quan li va dir al seu rival, Wawrinka: "Kokkinadis es va ficar al llit amb la teva nòvia". Una actitud per la qual se'l va amenaçar amb una sanció.

Aquest és el moment de la controvertida acció de l'australià:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut