Kyrgios renuncia a la terra batuda
Tennis

Kyrgios no jugarà cap torneig sobre terra batuda el 2021

El tenista australià, 57 del rànquing mundial, s'ha donat de baixa del Barcelona Open Banc Sabadell, que comença dilluns, i renuncia a la temporada de terra, incloent-hi Roland Garros

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El polèmic Nick Kyrgios no trepitjarà Europa almenys fins que comencin els tornejos d'herba. El tenista de Canberra s'ha donat de baixa de Roland Garros i també del Barcelona Open Banc Sabadell, on estava inscrit. Kyrgios prefereix jugar sobre superfícies ràpides i no és estranya la seva renúncia a trepitjar la terra batuda aquest 2021. Kyrgios tan sols ha fet, de moment, la gira australiana. Va arribar a la 3a ronda al torneig de Melbourne previ a l'Open d'Austràlia. El croat Borna Coric el va eliminar. En el primer Grand Slam del 2021 també va arribar al tercer partit, on el va derrotar l'austríac Dominic Thiem.

A Barcelona el substitut de Kyrgios podria ser el veterà francès Jo-Wilfried Tsonga, 68 del món, sempre que estigui recuperat de la lesió que es va fer a Dubai, al març, i que el va obligar a retirar-se en el primer partit que disputava amb el tunisià Malek Jaziri.

Anar al contingut