L'australià escalarà 26 posicions en el rànquing ATP després de la victòria a Washington (EFE)
L'australià escalarà 26 posicions en el rànquing ATP després de la victòria a Washington (EFE)
TENIS

Kyrgios guanya a Washington i trenca 3 anys de sequera

El tenista australià ha vençut Yoshihito Nishioka (6-4 i 6-3) a la final de l'ATP 500 de Washington

Redacció Esport3Actualitzat

Segon cop que guanya a Washington. Nick Kyrgios aixecava aquest diumenge el seu segon trofeu de l'ATP 500 de la capital dels Estats Units. El tenista australià només necessitava una hora i vint minuts per passar per sobre del japonès Yoshihito Nishioka (6-4 i 6-3), en un partit en què Nishioka no va abaixar el cap en cap moment.

Kyrgios aconseguia trencar al primer set el servei de Nishioka i encarava bé el partit. Al segon, el japonès perdia d'hora el servei i ja no el recuperava, i permetia a l'australià sentenciar la final en el novè joc.

Kyrgios trenca així una sequera de tres anys sense títols, i també s'ha endut el títol a Washington en dobles, al costat de Jack Sock. A Wimbledon, ho va tenir a tocar, però Djokovic va imposar-se a l'australià. Ara, amb aquesta victòria, escala 26 llocs al rànquing ATP i aquest dilluns serà el número 37 del món.

Nishioka i Kyrgios s'han enfrontat quatre vegades, al llarg de la seva carrera professional. En totes les ocasions, fins ara, l'australià s'ha imposat al japonès. De fet, Nishioka jugava a Washington la seva tercera final al circuit i la primera en un torneig ATP 500. Als tenistes els uneix una gran amistat i, per això, després del partit, Kyrgios va desitjar-li "moltes més finals" i que el balanç entre ells segueixi igual.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut