Futbol

Kuznetsov somia a tornar a l'Espanyol

L'exjugador de l'Espanyol ara juga amb l'equip de veterans del Torpedo i després de ser assistent de Javi Gracia, al Rubin Kazan, li encantaria seure a la banqueta de l'Espanyol

Manel AliasActualitzat

La temporada 1991-92 no pintava gens bé per a l'Espanyol, la lluita era per no baixar a Segona. I per afrontar-la va fitxar 3 jugadors del CSKA i l'Spartak: Galianin, Korneiev i Moj. Quan Korneiev es va lesionar, el recanvi es va buscar també a Moscou. L'URSS acabava de caure i hi havia bons futbolistes amb ganes de veure món. En aquest moment va aparèixer Dmitri Kuznetsov.

"Em va trucar el meu agent i em va dir que Clemente em volia."

Clemente aleshores el definia així:

"És un jugador molt dinàmic i agressiu."

Tan bon punt va aterrar, va deixar una imatge esperançadora.

"Els jugadors russos érem molt potents, molt forts. Podíem córrer les dues primeres parts sense parar. Però tàcticament no érem bons."

L'Espanyol va aconseguir la permanència "in extremis" amb gol d'un dels russos, Moj. Dmitri Kuznetsov ara juga amb l'equip de veterans del Torpedo. Després de ser assistent de Javi Gracia, al Rubin Kazan, busca equip. I no cal dir que li encantaria seure a la banqueta de l'Espanyol.

"L'Espanyol és l'equip que m'ho va donar tot, i clar que m'agradaria tornar-hi."

Els dos equips de la seva vida es veuen les cares a Moscou. El primer partit del CSKA a Europa ha estat desastrós, però a la Lliga està funcionant bé. Kuznetsov no es mulla sobre quin marcador voldria que es dibuixés al final del partit, però és evident quin són els dos equips que voldria veure a la ronda següent.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut