Futbol

Kun Agüero: "Hem d'ajudar Ansu Fati a créixer. Talents com el seu no abunden"

L'argentí agraeix profundament la bona rebuda que li va fer el Camp Nou diumenge i espera compensar amb gols

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Kun Agüero ha assegurat, en la roda de premsa prèvia al Barça-Dinamo de Kíev de Champions de demà, que el seu debut diumenge al Camp Nou va ser tan breu com positiu. Està molt agraït per l'afecte que li van dispensar els aficionats. 

"La veritat és que no m'ho esperava. Sempre havia jugat al Camp Nou com a visitant, i és un estadi que imposa moltíssim. Ara que estic d'aquest costat, he sentit l'afecte dels seguidors i espero correspondre amb el que millor sé fer, amb gols.  Estic disfrutant d'aquesta etapa i espero, sobretot, que l'equip guanyi. En la Champions ho tenim molt clar. Hem de guanyar tant sí com no, per continuar vius. La victòria del diumenge contra el València ens dona molta confiança, i especialment l'ajuda de la gent des de la graderia."

 

El Kun creu que el dorsal 10 que portava el seu amic Leo Messi li escau molt bé a Ansu Fati, de qui espera un gran recorregut.

     "És jove, l'hem d'ajudar entre tots perque continuï creixent.  Els veterans li donem tot el suport perque se senti còmode al camp. Però és evident que té un do natural. És un d'aquests talents que no surten sovint. És un jugador especial."

Koeman i el Kun Agüero sobre la gespa
Koeman amb el Kun Agüero en un moment de l'entrenament d'aquest dissabte (EFE) (EFE)

El davanter argentí no té pensada cap celebració en concret, per quan marqui el primer gol com a blaugrana.

"No m'obsessiono amb el primer gol. Com més hi pensi, pitjor. El que és bàsic és que guanyem. Mai m'he fixat un objectiu de marcar una quantitat concreta de gols. Només espero fer la millor temporada possible, jugar molts partits  i guanyar algun títol."

 El Kun, que ja considera la marxa de Messi al PSG com un tema passat, mira endavant, motivat, i confia que la seva bona feina en els entrenaments li faci tenir la confiança total de Ronald Koeman.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut