Guardiola i Agüero sempre han tingut una aparent bona relació (Reuters)
Futbol

Agüero, dolgut amb Guardiola per la seva sortida del City

Segons The Athletic, el davanter argentí va patir pel tracte fred de Guardiola les últimes setmanes i esperava que el Manchester City li oferís un any més de continuïtat

Redacció Esport3Actualitzat

Segons el diari The Athletic, Sergio "el Kun" Agüero està molest per la manera com el club anglès i Pep Guardiola han gestionat les últimes setmanes del seu contracte, que s'acaba el 30 de juny.

El davanter argentí, que farà 33 anys la setmana que ve, no hauria mostrat el seu enuig en públic pel bé de l'equip i pensant en la Lliga de Campions, però de portes endins Agüero faria responsable Guardiola de no poder allargar un any la seva relació amb el City.

Segons The Athletic, un cop aclarida la marxa del Kun, l'argentí i Guardiola van estar fins i tot un temps sense parlar i van acabar arribant a un acord perquè Agüero no jugués més minuts i evitar lesions que li compliquessin el seu nou futur a Barcelona, un espòiler que Pep Guardiola va oferir a la premsa en la seva sonada i emocionada compareixença.

Així doncs, malgrat l'emotiu comiat a l'Etihad Stadium, és evident que no tot van ser flors i violes entre el Kun i Guardiola.

 

ARXIVAT A:
Agüero
Anar al contingut