Take Kubo durant un partit contra el Betis (EFE)
Futbol

Kubo s'estrenarà al Camp Nou amb la samarreta del Mallorca

El jove japonès, una de les perles de La Masia durant anys, farà realitat el seu somni d'infantesa, però no de la manera que s'havia imaginat

Actualitzat

Takefusa Kubo podrà fer realitat el seu vell somni de jugar al Camp Nou. El jugador japonès, de 18 anys, va ser durant 4 anys un dels jugadors de La Masia amb més projecció per la seva qualitat tècnica, la seva capacitat de desequilibri i la seva visió de joc. Però la sanció de la FIFA al Barça va implicar la seva tornada al Japó, on va poder debutar a la màxima categoria abans de ser major d'edat. En complir els 18 anys, aquest estiu, el Reial Madrid va guanyar la subhasta en què s'havia convertit la seva contractació, tot i que el Barça va tenir l'opció de recuperar-lo. 

A principi de temporada, Kubo va anar cedit al Mallorca, però a l'equip balear li va costar trobar el seu lloc. Amb temps, però, l'internacional nipó ha anat convencent Vicent Moreno, fins al punt que ha jugat els últims quatre partits com a titular amb una influència creixent en el joc d'atac de l'equip, plasmada en un gol contra el Vila-real. El tècnic valencià el veu especialment motivat: 

"Va estar quatre anys a La Masia, crec que li fa il·lusió jugar al Camp Nou; a més té la possibilitat de plantar la bandera del Japó en aquest estadi ".

Les actuacions de Kubo són seguides amb gran interès al seu país, on estan convençuts que pot ser el seu Messi. El crac asiàtic, que va estar a La Masia dels 10 als 14 anys, va coincidir en el mateix equip amb un altre nano que ja de ben petit demostrava una qualitat fora del que és normal i que responia al nom d'Ansu Fati. Tots dos es trobaran avui al Camp Nou, on de petits somiaven jugar algun dia.  

 

 

Anar al contingut