Pol Espargaró serà el nou company de Marc Márquez a Honda
Pol Espargaró serà el nou company de Marc Márquez a Honda
Motor

KTM no compta amb Pol Espargaró per al 2021

El pilot de Granollers s'acosta a l'equip Honda després que la marca austríaca hagi fet oficial el fitxatge de Danilo Petrucci per a la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Pol Espargaró ha quedat fora de l'equip KTM després de l'anunci que ha fet la marca austríaca del fitxatge de Danilo Petrucci per al 2021. Amb aquest moviment, el pilot de Granolllers s'acosta a l'estructura de l'equip Repsol Honda, una notícia que ha sonat amb força en les últimes setmanes, però que encara no s'ha confirmat oficialment.

 

De fet, des de principis del mes de juny, circulen informacions que col·loquen Pol Espargaró fent parella amb Marc Márquez a la marca japonesa. El mànager del pilot de Granollers, Homer Bosch, ha comentat recentment que encara no hi ha cap contracte firmat amb l'equip Honda, però que les negociacions estan molt avançades.

KTM ha fitxat Danilo Petrucci per fer equip amb el pilot valencià Iker Lecuona a l'equip satèl·lit Tech3, mentre que la parella de pilots que formaran part de l'equip oficial seran Brad Binder i Miguel Oliveira. Els 4 pilots de la marca comptaran amb material oficial de KTM al llarg de la temporada.
 

Anar al contingut