Barça

Barça i City empaten en el partit solidari contra l'ELA (3-3)

El gran protagonista de la nit ha estat Juan Carlos Unzué, que ha viscut el partit acompanyat de Guardiola i de Xavi a les banquetes

Jordi GrauActualitzat

Kounde, que encara no pot jugar a la Lliga, ha estat titular, i ha jugat al costat dels quatre capitans, aquest dimecres tots titulars. De Jong i Bernardo Silva han protagonitzat un duel apassionant. El portuguès ha estat apludit pel públic blaugrana, però el neerlandès ha lluït més.

L'altre interior del Barça, Kessie, ha tingut la primera gran oportunitat del partit amb un xut potent al pal. Una errada terrible d'Iñaki Peña ha permès al City posar-se al davant en el marcador amb una diana de Julián Alvarez. El públic blaugrana ha animat el porter després de l'errada i l'equip de Xavi ha reaccionat en una acció a pilota parada. Falta picada per Raphinha, i Aubamenyang, més fora que dins del Barça, ha engaltat una gran volea que ha superat el porter Ortega.

Unzué ha volgut veure una part a cada banqueta, la segona a la blaugrana. La bona pressió de Gavi ha permès posar al davant en el marcador al Barça mitjançant un Frenkie de Jong motivadíssim. La reacció del City ha estat immediata, i en una jugada marca de la casa, Palmer a boca de canó ha tornat a situar les taules.

Haaland ha entrat en el tram final de partit i ha estat rebut amb aplaudiments pel públic del Camp Nou, que ha reclamat la presència de Lewandowski, però el polonès no ha jugat ni un sol minut. Un gran canvi d'orientació d'Eric l'ha controlat amb classe Sergi Roberto, que ha donat una bona assistència de gol a Memphis per fer el 3 a 2. En el temps afegit l'àrbitre ha considerat penal unt contacte de Christensen a Haaland. Mahrez no ha fallat des dels onze metres i ha situat l'empat a tres definitiu.

En un dia on no hi havia res en joc a la gespa, la millor victòria han estat els més de 91.000 aficionats que han anat al Camp Nou a lluitar contra l'ELA.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut