Barça

Koundé, cada cop més a prop del Barça

Xavi ja l'hauria convençut del nou projecte, i només falta l'acord definitiu entre els clubs

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el serial Lewandowski ja tancat, el nou serial del mercat blaugrana el protagonitza Jules Koundé. El desenllaç, però, podria arribar ben aviat.

Xavi veu amb optimisme el nou projecte esportiu d'aquesta temporada. Les incorporacions fetes han augmentat el nivell de la plantilla, sobretot en el terreny ofensiu. Però un dels reptes pendents és reforçar la defensa, un dels punts fràgils les últimes temporades. De moment, ja disposa del danès Christensen, que contra el Madrid va oferir una bona imatge. Però el tècnic català no en té prou, i està esperant l'arribada d'un nou central, en aquest cas Jules Koundé.

Xavi ha parlat amb Koundé, a qui ha convençut per incorporar-se a la disciplina barcelonista. El central francès tenia una proposta molt sucosa del Chelsea; de fet, el club anglès ja tenia un acord tancat amb el Sevilla de 65 milions d'euros, que, de moment, continua en via morta.

De moment, TV3 ha pogut saber que ja hi ha oferta del Barça al Sevilla per Koundé: 40 milions més 5, que Monchi considera insuficients.

La samarreta de Koundé, a la web del Barça

Un detall que ha ajudat a fer bullir l'olla és que a la botiga del club la samarreta de Koundé ha estat disponible durant uns minuts a la web del Barça. Ho ha descobert l'usuari @Mancuer91:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut