Koulibaly és un dels centrals que el City té en el punt de mira (@kkoulibaly26)
Futbol

Koulibaly reparteix abrics als sensesostre de Nàpols

El defensa del Nàpols va ser descobert per un aficionat del conjunt italià en un carrer de la ciutat italiana repartint de forma anònima abrics a sensesostre, la majoria immigrants, per ajudar-los a protegir-se del fred

Actualitzat

Kalidou Koulibaly és un dels centrals més cotitzats del futbol italià, el seu físic i contundència l'han convertit en un fix en les alineacions del Nàpols i, sovint, el seu nom ha sorgit com a candidat per fitxar per grans clubs europeus. Però més enllà del vessant futbolístic, aquest jugador nascut a França però d'origen senegalès s'ha caracteritzat pel seu compromís humanitari.

Koulibaly sempre s'ha mostrat molt combatiu amb els episodis de racisme i en més d'una ocasió també ha demostrat la seva generositat amb els menys afavorits. En aquest terreny, aquesta setmana va ser descobert per un aficionat del Nàpols quan als carrers de la ciutat italiana, i de forma anònima, estava repartint abrics entre sensesostre immigrants que aquests dies estaven patint les baixes temperatures que han afectat tot el continent europeu.

Segons aquest aficionat, Paolo Leccia, en declaracions al diari italià La Gazzetta dello Sport:

"Vaig veure una figura que m'era coneguda, era la nostra "roca". M'hi vaig acostar, el vaig saludar i em vaig adonar que estava regalant jaquetes als seus conciutadans per protegir-los del fred. Molt sovint els jutgem pel que fan sobre la gespa, peerò això és el millor que poden fer."

Aquesta és la imatge que es va captar de Koulibaly

Molts cops aquests gestos esportius formen part de campanyes orquestrades a nivell d'imatge d'esportistes populars, però en el cas del central del Nàpols només el relat d'un aficionat ha permès conèixer la història. Sens dubte, un fet amb més transcendència humana i social que qualsevol fita futbolística.

Anar al contingut