Bàsquet

Kostas Papanikolau passa la revisió mèdica i signa el contracte de tres anys amb el Barça

El jugador Kostas Papanikolau es va desplaçar a Barcelona per passar la corresponent revisió mèdica i per signar el contracte que el vincula amb el Barça per a les tres properes temporades amb una opció per una quarta. La presentació oficial del jugador es farà una vegada s'incorpori definitivament a l'equip, després de l'Eurobasket, que es disputarà a Eslovènia i on participarà amb la selecció de Grècia.

Actualitzat
El jugador Kostas Papanikolau es va desplaçar a Barcelona per passar la corresponent revisió mèdica i per signar el contracte que el vincula amb el Barça per a les tres properes temporades amb una opció per una quarta. La presentació oficial del jugador es farà una vegada s'incorpori definitivament a l'equip, després de l'Eurobasket que se celebrarà a Eslovènia i on participarà amb la selecció de Grècia.

Les seves primeres declaracions com a jugador blaugrana van ser: "Estic molt content de seer aquí, vull agrair a tothom qui m'ha donat l'oportunitat de participar en un dels clubs més grans de tot el món. Tractaré de fer-ho el millor possible, tractaré d'ajudar l'equip a aconseguir tots els objectius".

A Papanikolau, encara li quedava un any de contracte amb l'Olympiacos, i el Barça ha pagat traspàs, que algunes fonts xifren en 1 milió i mig d'euros. Kostas Papanikolau (22 anys, 2,03) és un jugador internacional grec que ocupa la posició de tres, ve de l'Olympiacos i ha estat campió de l'Eurolliga en les últimes dues temporades. Fa 2'06 d'alçada, ha aconseguit amb el conjunt grec les dues últimes Eurolligues (2012 i 2013), a més d'una Lliga grega i dues Copes gregues.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut