Kosovare Asllani lluita per una pilota en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Kosovare Asllani: "Al Reial Madrid hi ha un ambient poc saludable per a les jugadores"

La internacional sueca, que va ser el primer fitxatge mediàtic de l'equip blanc, denuncia: "Ens veuen com un producte, no pas com a persones"

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid femení és un equip molt recent i que està en una situació de creixement vertiginós per compensar el retard de l'entitat en aquest sector. Haver de cremar etapes de pressa pot ser que l'hagi portat a descuidar alguns aspectes importants, i això és el que ha denunciat Kosovare Asllani. La internacional sueca va ser el primer fitxatge mediàtic de l'equip madrileny, fa tres temporades, quan ja estava controlat pel Reial Madrid però encara es deia Tacón. Ara, en marxar, s'ha esplaiat contra l'entitat

"És difícil entrar en detalls, però crec que, en gran mesura, es tracta del fet que en aquest club hi ha una cultura, un ambient poc saludable per a les jugadores. A mi m'ha tocat ser-hi. Entre altres coses, gairebé m'he vist obligada a jugar lesionada i no he rebut ajuda. (...) M'importa molt el club, però crec que, simplement,  està en unes mans equivocades. Molta gent apunta a l'equip mèdic perquè ens veuen com a productes i no pas com a persones."

Asllani feia aquestes declaracions a l'agència de notícies sueca TT des de la concentració de la seva selecció. Les seves declaracions ha estat secundades per Sofia Jakobsson, l'altra jugadora sueca que va passar pel Reial Madrid, i que va marxar l'estiu passat.

"Acabes pensant que és un ambient poc professional. En arribar tens les expectatives més altes i esperes que cuidin les  jugadores i vulguin que estiguin lliures i rendeixin en el seu pic de forma. No que estiguin mig lesionades i es vegin obligades a jugar."

Anar al contingut